Design til åbning af Post og Telemuseet, bestilt af Post Danmark

Projektbeskrivelse

Ønskede frimærkedesign, der fortalte postens historie i motiver. Udfordringen var at skabe billeder, der kunne fortælle historien på ganske lidt plads, og som kunne støtte op om museets aktiviteter. Det ville samtidigt blive de første frimærker, der blev trykt i 4-farver og ikke graveret som hidtil.

Løsning

Fire frimærkedesigns med temaet: Mennesket og teknikken i Post & Telegrafvæsenets historie. Post & Tele er kommunikation mellem mennesker. Teknikken er det som får meddelelserne til at blive hurtigere. Designene viser personalet i arbejdende og klassiske situationer med mønstrede baggrunde, der symboliserer udviklingen i postvæsenets historie.

Om virksomheden

Post og Telemuseet viser på mere end 3000 kvm udstillingsareal historien for postvæsenet i Danmark. Museet har haft udstillinger på forskellige adresser siden 1912 og giver et spændende indblik i et stykke unikt Danmarkshistorie.

 

3,75 kr.
Postbud 1922. Baggrundsmotiv, Christian IV’s “forordning om Post-budde” fra 1624.
4,50 kr.
Mand ved morseapparat fra ca. 1910. Baggrundsmotiv, stempler, symboliserer indførelsen af stempler i 1800-tallet.
5,50 kr.
Telefonistinde fra 1910. Baggrundsmotiv, telefonknapper fra bordtelefon fra 1980.
8,75 kr.
Nutidigt postbud. Baggrundsmotiv, printplade, der symboliserer det nye inden for teleområdet.

SkovboDesign

Jeg er grafisk designer, ekspert i at fange essensen af jeres strategi og ud fra det skaber smukke designs, meningsfulde logoer og visuelle identiteter til både tryk, web og sociale medier. Min dybdegående viden om kreative processer og øje for detaljen giver et værdifuldt samarbejde, som I kan bruge til både store og små designopgaver.

Kontakt

SkovboDesign
v/Lisbet Skovbo Olsen
T: 4060 9370
skovbo@os.dk